BESØK MOY PÅ
  • YouTube LogoYouTube
  • Twitter LogoTwitter
  • Facebook LogoFacebook
  • Blog LogoBlog
English website

Hvem er vi?

Foto: Harald Grøttem

Thomas Moy,

gründeren av moy.no er en mann med mange jern i ilden. I tillegg til å være sertifisert instruktør i Photoreading, iMindMap og Genius Code, foredragsholder, oppfinner av et konsentrasjonsverktøy som har vist seg å holde folk konsentrert og fokusert og hjelpe dyslektikere og urolige til å gjøre læring mer mulig, har han også en "Master of Science in Stratigic Marketing Management.

Thomas har dedikert sin tid til å hjelpe andre nå mål de ikke selv trodde var mulig. Han mener mennesket selv setter begrensinger på hvor mye av egne ressurser vi bruker, og at alle har muligheter til å lære seg akkurat det de selv ønsker så lenge de lærer HVORDAN de skal lære og ikke bare HVA. Vi lever i informasjonsalderen, det settes store krav til menneskets oppfatningsevne, og gode læringsteknikker er essensielt for å mestre et hvert mål man har satt seg. Thomas viser et brennende engasjement for sitt arbeide, og han fryder seg hver gang noen utvikler sitt potensiale.

Han har vunnet flere priser for sin oppfinnelse, blandt annet
2. plass i semifinale i TV2 programmet "Skaperen" i 2009,
2. plass i Årets sosiale entreprenør,
Firsprangprisen i Rogalands Avis,
og ble utnevnt som TOYP (The Outstanding Young Person) i 2010 av organisasjonen JCI

To uttallelser om Thomas fra avisartikkel i Rogalands Avis:
"Thomas har et stort hjerte for å hjelpe andre, han er gavmild og raus.

Han har en evne til å tenke utenfor boksen, og er ikke redd for å tro på at det meste er mulig"
Egil Elling Ellingsen - venn

Thomas er svært idèrik, og ekstremt entusiastisk. Det at han har laget et produkt som vil forandre livet til så mange, er vakkert."
Dag Terje Klarp Solvang, Daglig leder/Partner i Melvær & Lien

Mødre som har testet oppfinnelsen på sine barn:
"Med Thomas` oppfinnelse er det endelig lys i mørket for mitt dyslektiske barn"

Aud Bjørndal

"Moy gav min sønn med Aspergers syndrom leseglede. Jeg står først i køen når oppfinnelsen kommer på markedet"
Anne Berte Tørresdal

Om TOYP nomineringen:Av de fire kandidatene til TOYP prisen var Moy klart best, og han lever opp til vårt motto: «Bli bedre»"
Jeanette Andersen, president i JCI Sandnes

Foto: Harald Grøttem

 

Jan Sigurd Moy,

har gjennom mange år arbeidet med mennesker som trenger veiledning og utdannesle for å kunne skape utvikling i livet sitt.

Han har spesialisert seg i livsstilsrådgivning og kombinerer kunnskaper fra veiledning og coaching med kostråd basert på hårmineralanalyser.

Jan Sigurd er også autorisert i bruken av Myers-Briggs Type Indicator.

I sin yrkeskarriere har Jan Sigurd arbeidet med behandling av rusproblematikere, vært konsulent, kursholder og foredragsholder innnenfor flere emner.

Jan Sigurd har mastergrad i helsevitenskap fra universitetet i Stavanger .

Han sier selv: "Å kombinere studier og fulltids arbeid, ville ikke vært mulig uten ferdighetene som kommer fra Fotolesingen." Det hjelper ham til å få lest det han trenger på den tiden han har til rådighet.

Jan Sigurd er autorisert facilitator for fotolesingskursene fra learning Strategies Corporation, Minneapolis, USA og i ImindMap fra ThinkBuzan.com.