BESØK MOY PÅ
  • YouTube LogoYouTube
  • Twitter LogoTwitter
  • Facebook LogoFacebook
  • Blog LogoBlog
English website

Kurs

FotoLesing
I løpet av to dager vil du få et innblikk i "PhotoReading - Whole mind system" som er et kurs som viser hvordan man bruker mer av geniet til å lære med. I løpet av de to dagene vil du få en god innføring i hvordan teknikkene brukes og opplevelsen av å komme gjennom lesestoffet minst 2-10 ganger raskere enn det du gjør i dag. Etter kurset er det opp til deg til hvilket nivå du ønkser å ta det og hvor mye du ønkser å bruke de nye redskapene.

Genius Code
Teknikker som er basert på måten Einstein brukte hjernen sin på. Nyttig innen kreativitet og problem løsinger. Basert på boken "The Einstein Factor" og viser hvordan du kan finne frem til din egen "Geni-kode" gjennom disse mentale øvelsene. Under tittelen til kurset er: "Guiding you into the realm of genius". Forbedre utførelse i alle aspekter av dine mentale egenskaper inkluder hukommelse, IQ og læringskapasitet.

MindMap
Tankekart er en utrolig effektiv måte til å lagre informasjon i hukommelsen. Data programmet iMindMap er laget etter mye studier om hvordan hjernen liker å lagre informasjon. Eksempler som at grene ikke bør være beine, bruk av farger og symboler er eksempler på ting som hjelper oss til å huske bedre. iMindMap har også funksjoner for å organisere arbeidsoppgaver mellom personer med utfylling om hvor langt arbeidet er kommet og mye mye mer. Få en innføring i hvordan tankekart fungerer best gjennom programmet og se hvor mye lettere det er å huske informasjon fra bøker, skoletimer, foredrag med mer. Gjør det også veldig enkelt å huske hva en skal si i et foredrag. Notering med tankekart vil gjøre en stor endring i måten du bygger opp hukommelsen som gjør det lettere og hente informasjonen frem igjen når det trengs.