BESØK MOY PÅ
  • YouTube LogoYouTube
  • Twitter LogoTwitter
  • Facebook LogoFacebook
  • Blog LogoBlog
English website

Hva tror vi på?

Vår misjon er å hjelpe folk til å finne igjen sitt naturlige geni og gi dem tilbake gleden ved å lære.

Derfor er vårt hårete mål (eller visjon om du vil) å skape en genial verden, og måten vi forteller verden dette på er å si "Enjoy your genius".

Når du møter oss, leser om oss og hører om oss skal du spesielt oppleve oss som respektfulle, modige og pålitelige. For oss betyr dette følgende:

Respektfull

Selskap, produkt og tjenester springer ut fra gründerens egne utfordringer og erfaringer. Derfor skal alle som kommer i kontakt med Moy, behandles med all den respekt og forståelse de fortjener. For i vår verden er alle genier som venter på å bli gjenoppdaget.

Modig

Moy er et selskap som våger å tenke utenfor boksen. Dagens læringssystem – ikke minst for mennesker med konsentrasjons- og lærevansker – strekker ikke til. Derfor er det nødvendig å gå ny veier for å finne flere og bedre løsninger.

Pålitelig

Moy markerer starten på en personlig utviklingsreise som bygger på mestring og trygghet. Våre produkter og tjenester skal raskt hjelpe kundene og svare på deres behov. Kundene skal oppleve at relasjonen med Moy setter fart på deres personlige utvikling.