BESØK MOY PÅ
  • YouTube LogoYouTube
  • Twitter LogoTwitter
  • Facebook LogoFacebook
  • Blog LogoBlog
English website

www.moyapps.com

15.01.2013

Du finner linker til produktet her: www.moyapps.com

Jeg husker enda når jeg ble tatt frem i semifinalen. Det stod mellom meg og en annen person om hvem som skulle til finalen. Jeg husker tankene min om at har jeg kommet så langt, så går jeg videre - dette går i boks tenkte jeg. Men det var ikke mitt navn som ble ropt opp. Vinneren blir omfavnet og en forsvinner bare bak i mengden av folk. Det strakk ikke til...

Alle oppmerksomheten som hadde vært rundt meg og mitt forsvant i det sekundet, jeg ble sendt på et hotelrom for meg selv så jeg kunne virkelig bli klar over at det ikke var mer å hente når det kom til oppmerksomhet. Så slo tanken meg om at det var egentlig aldri en mening at dette skulle komme ut på markedet. Jeg laget det for min egen del, og det hadde fått meg gjennom eksamener jeg hadde strøket i før i tillegg til alle fagene som krevde i mastergraden. Så jeg begynte å bare sette pris på hva det hadde gjort for meg.

Alt endret seg med en telefon. En dame som ville prøve det på sin sønn. Jeg kjørte en tur bort, og ga det egentlig til dem med følelsen av at neste stoppeplass for den dingsen er søppelbøtta. Da denne moren gikk ut i avisene med historien om hvordan dette hadde gitt sønnen leseglede, noe han ikke hadde hatt før, begynte det å gå opp for meg at det kanskje var noe i det. Jeg lagde en del flere av dem og lot familier som hadde ringt pga artikkelen i avisa, få ha en hjemme å prøve den ut.

Alle disse tingene skjedde så raskt. Det ble bare naturlig at noe mer måtte gjøres med dette. Historiene rørte meg på en sånn måte at jeg var sikker på at dette var noe jeg ville oppleve mer. Samtidig var en av tilbakemeldingen fra de som fikk låne en hjemmelaget en, at det var ikke noe de viste til vennene sine. Etter det ble alle ressurser brukt for å finne en teknologi som kunne holde mål og ikke være flaut å ha på seg.

Den ideen, av de mindre vellykkede forsøkene, som ble satset mest på, var hodetelefoner som skulle inneholde en teknologi for å gjøre det mulig å unngå "hjelmen". Utfordringen her var det å produsere, ha varelager, utsending og mye mye mer. I tillegg lærer vi hele tiden noe nytt og ønsket var at dette produktet skulle ha mulighet til å være det beste hele tiden. Da teknologien for å kunne lage dette til en App endelig ble funnet i utlandet, var det igjen å finne noen som kunne lage selve Appen. Jeg satte først igang med et selskap, men da LastFriday kom på banen var det lite tvil. De programmerte bare og vi var avhengig av å ha med oss en designer. Truls Husebø var mannen som var gira på å være med. Sammen med denne gjengen og flere rådgivere rundt meg, satte vi igang med arbeidet. LastFriday fikk smertelig erfare at jeg ville dette skulle bli veldig bra, etter at fjerde oppdatering av appen ble sendt inn til Apple for godkjenning, og dette før lanseringen.

Så sitter vi her... Ser på at Appen ligger ute på nett, og det er bare en ting igjen å håpe på:

At de gode resultatene fortsetter for å skape flere historier og resultater som gleder en skaper av et produkt.